Bloggpaus

Yeahp, that's right. Det blir en liten bloggpuas för mig.
Hm, nej inte dirket. Där blev ni lite rädda ellerhur ?

Nej men, en liten bloggpaus kommer jag bli tvungen att ta. Nu i två- tre dagar framöver har jag så himla mycket att göra att jag aldrig kommer hinna med bloggen också.
Det har ju märkts på min dåliga uppdatering hur mycket jag har att göra. Det blir bäst om jag hoppar över bloggen nu i några dagar tills det mesta är klart. Och då hoppas jag att bildprogrammet ska vara fixat också ;p
Så ni kan få se alla mina snygga saker från Barcelona ;)

Nu ska jag sova, vi hörs om ett par dagar.
Ha det bra, puss!


Löördag =)

Förlåt för dålig updatering i dag. I morse fick jag himla brottom, eftersom jag spenderade typ en halvtimme i telefonen med Denise efter att jag väckt henne. Sen blev det lite ont om tid och jag fick springa runt som en galning i hela huset och sen springa till Denise =)

Det blev i alla fall en väldigt lyckad dag på Väla. Jag och Denise sprang runt och provade varedan klänning på hela Väla kändes det som. Vad sägs om modevisning, signerad Denise och Hannah, inne på Gina Tricot och när vi lurade hela kön till provrummen inne på Bik Bok.

Nu drar Denise i stolen här och vill att vi ska dansa till Sexyback. Hm, jag är inte den som tackar nej, puss!

Godnatt...

Åh, jag får inte rätt på det där med kameran. Det måste vara något seriöst fel på den. Får testa igen i morgon. Hela datorn har varit lite skum idag...
Hoppas det funkar i morgon. Jag vill ju visa allt jag har köpt ! ;)

Men jag måste gå och lägga mig nu. Ska upp redan vid nio i morgon. Ska ringa och väcka Denise klockan halv tio, för att hon ska vara någorlunda vaken när jag hämtar henne klockan tjugo i elva. Då ska vi gå in till stan och ta bussen till Väla. Där träffar vi också Olivia och Susanna. Jag och Denise har också planerat ett klänningsmaraton, vilket innebär att man provar så mycket klänningar man bara kan. Shop 'til you drop ;p.
Fast jag ska inte köpa något i morgon, jag har ju precis shoppat i Barcelona två dagar i sträck. Ska däremot delta i klänningsmaratonet och kolla lite efter julklappar till vänner och släkt och sådär ;)
Ska ju med Felicia nästa lördag för det årliga julklappshandlandet, men det kan ju vara bra att ha ett lite hum om vad man ska köpa. Har dock en perfekt idé för en julklapp till mormor, kan inte avslöja vad bara ifall hon skulle råka läsa ;)

Nej, nu ska jag krya upp i sängen med en bok en stund.
Godnattpussar <3

Jävla kamera !

Fan också. Nu är det något fel på bildprogrammet på min dator. Det går inte att lägga över bilderna från kameran till datorn. Arrrrh.

Jag får helt enkelt göra så att jag lägger över bilderna i mamma och pappas dator. Så får jag fixa det i den sen ;)
Fan vilket Einstein jag är alltså.

Idag har jag varit i skolan först. Ganska lugn dag. Svenska, vi brjade på vår upsatser om kärlek. Jag valde att skriva om obesvarad kärlek i novellform. Kändes som att jag fick en bra början idag ;p
Sen var det so, som gick hm...mindre bra. Vår redovisning kommer gå åt helvete. Blir så trött på att de flesta, inte alla, bara sitter och glor utan att göra någonting. Och sen klagar folk på det jag har gjort. Ursäkta, men har du själv gjort något?
Franska sen. Helt okej som vanligt. Fick förresten tillbaka mitt franskaprov igår. jag fick mvg. Jag blev glad. Nej, men jag trodde verkligen inte att det hade gått så bra. Så det var kul ;p

I går bjöd jag in Jonny och Gänget till exklusiv toastlunch på hålan. Mycket lyckat. Fast Lisa tyckte inte om julmus (vafan?) så mina julmustdrinkar blev en flopp. Eller inte totalt, Jonny tyckte ju om det ;)
Efter skolan stack jag Jonny, Elaine (förlåt men jag vet inte hur ditt namn stavas) och Lisa till Espresso House, även kallad Expenisve House.

Känns som jag har hunnit med mycket idag. Har storstädat hela mitt rum också, utom garderoben. Det tar jag itu med en annan dag. Varför har jag en känsla av att det aldrig kommer bli gjort?

Nu ska jag läsa lite. Vi hörs senare, då blir det bilder också, tror jag. Puss!


Jonny och Gänget. Älskar er =)<3

I'm sorry ...

Hej !

Idag i skolan fick jag ett sms från Felicia som ville att jag skulle följa med henne ner till stan efter skolan och innan konfan. Och ja, det lät ju mysigt så jag träffade henne där. Men det gav mig ingen tid att blogga innan konfan.
Och just nu har jag himla mycket att göra till i morgon. Skolarbete alltså...
Måste ta igen lite av det jag missade när jag var borta, göra läxorna till i morgon och förbereda min svenskauppsats.
Dessutom måste jag läsa min bok, recensionen på den ska vara klar på tisdag och jag har läst två kapitel...;p

Så jag är hemskt ledsen, men jag hinner inte blogga nu. Skolan kommer i första hand idag.
Men jag lovar,  och nu menar jag det, ett inlägg med bilder i morgon.
Så vi hörs då.
Hoppas ni får en jättebra kväll, puss!

Trööööött...

Fy fasen vad jobbigt det var att gå up ur sängen idag. Usch. Jag hade börjat vänja mig vid att gå upp vid halv nio tiden och nu helt plötsligt ska jag upp två timmar tidigare.
Inte kul alls.

Men nu har jag i alla fall lyckats vakna och klä på mig. Jag tycker ju som bekant om torsdagar så jag tror inte det blir alltför hemskt i skolan. Lite språk på morgonen och sen musik. Sen har vi idrott och slutar efter det med so.
Senare i eftermiddag är det konfa. Så bilder på kläderna och alla andra övriga bilder kommer inte förrän i kväll tror jag ;)

Nu ska jag äta lite frukost och se gemig iväg ut i kylan till skolan.
Slutar vid två så vi hörs då, puss!

Hemma =)

Hej alla =)
Nu är jag hemma igen,men jag är för jävla trött nu alltså. Jag orkar inte lägga in en massa bilder och sånt nu. Jag lovar att ni ska få ett längre inlägg och bilder på det mesta jag köpt

Eftermiddagen idag har spenderats hemma hos Simon. Vi bakade scones och fiakde med hans mamma =)
Det var väldigt mysigt. Men nu somnar jag snart, så nu ska jag sova.
Vi hörs i morgon, puss!

Måndag och dagens outfit =)

Hej alla!
idag har jag shoppat. Fan vad bra shopping det är här i Barcelona. jag skulle typ kunna köpa hela stan, om jag hade råd...
Men nu har jag inte det...så jag har fått nöja mig med halva ;)
Jag hittade en jättesnygg nnyårsklänning, en svart med paljetter på överdelen. Hittade även en mössa liknande vad jag hade tänkt mig (faktiskt ännu snyggare), en spetstopp, nya jeans och en pyjamas med Hello Kitty. Köpte även en ny foundation eftersom min gama verkligen inte fungerar. Riktigt jävla dålig. Blev så arg på den att jag slängde den i papperskorgen.
Pappa var snäll och köpte en som faktiskt funkar ....eller nej, den funkar skitbra.
Sure, kalla mig bortskämd...men jag kommer få en jävla fin hy ;)

Skulle egentligen åkt till Gaudiparken idag också, men den stängde redan klockan sex så vi hoppade över den idag. Planen är att vi åker dit direkt efter frukost i morgon. Sen på eftermiddagen antar jag att det blir ännu liter mer shopping. Jippie ;)
Tror jag ska köpa underkläder från La Perla och även en julklapp till Felicia i morgon. Och om Felicia nu råkar läsa det här så vet du i alla fall inte va du får ;)

Dagens outfit:

Klänning från Sisters
Linne från MQ
Tights från Shock
Stövlar som jag köpt på SkoRönne
Skinnjacka från Mango (MNG) , faktiskt köpt i Barcelona förra hösten ;p
Väska från Pieces Accesories, köpt på Vero Moda


Mormor, morfar, Ulf, jag och pappas huvud igår på Los Caracoles ;p



Nattlig utskit från 23:e våningen ;)


Jag, vid Plaza Catalunya ;p

Just nu sitter jag här och dricker en Fanta Lemon som jag tagit från hotellets minibar. Suerpgod, Fanta Lemon är min nya favorit. Men nu tänkte jag att jag skulle börja göra mig i ordning. Vi ska iväg redan om en timme så vi hörs i morgon bitti, puss!










jag orkar inte skriva en rubrik

Hej alla !
Nu har jag precis duschat och tagit brun utan sol. Så snart är jag en brownie ;p haha, nej så bra funkar den inte men lite brunare blir man allt.

Dagen börajde med att jag mamma, pappa och Ulf gick ner på stan. Men allt var ju stängt eftersom det är söndag men vi fikade och gick omrking litegrann. Plötsligt ringer mormor och morfar och säger att de är på Picassomuséet. Så det var bara att kasta sig in i en taxi och åka dit.
Så hur var muséet då?
Ska jag vara ärlig, utan att försöka låta kulturintresserad och viktig ? Okej, det var dödens tråkigt.
Första fem minuter var väl lite småintresannt men sen känner jag bara att nej...
Okej, tavlorna är coola men nej, det där är inte riktigt ming grej...Jag är väl för dum för att fatta poängen ;p


Fr v. Pappa, Ulf och mamma =)


Jag på lunchstället ;p

Picassomusét, man fick bara fota där det inte var tavlor, men ändå ;)

Det var rätt coolt faktikst för man gick typ runt i en massa olika hus ;)








Vi hittade skitfräcka balkonger på hemvägen =)


Här kommer jag gående på Ramblan. Mamma och Ulf i bakgrunden ;p

Nu ska jag föna håret och sminka mig lite. Tror nästa inlägg blir i morgon kväll. Puss!

Söndag i Barcelona =)

Godmorgon alla!
Gick upp klockan kvart i nio idag och begav mig upp på 23:e våningen igen för frukost. Supermysigt faktiskt att sitta där uppe och äta frukost med utsikt över hela Barcelona...
Nu ska jag mamma, pappa och Ulf ner till stan ett tag. Mormor och morfar joinar oss efter deras bussrundtur och då ska vi gå på Picassomuséet. Det blir säkert roligt, men jag tror inte man får fotta där inne tyvär.

Dagens outfit:

Jeans från Cheap Monday
Topp från Gina Tricot (nya favorittoppen)
Sen ska jag även ha min skinnjacka från Mango (MNG) och mina kavasakiskor =)

Vi hörs kanske senare, puss!


Godnatt =)

Hejsan alla !
Kom tillbaka till rummet efter middagen för en stund sen. Vi åt på hotellets restaurang som ligger på 23:e våningen som tydligen har en fantastisk utsikt över Barcelona. Synd bara att man har världens höjdskräck och knappt vågar titta ut...hehe ;p
Har precis gjort mig i ordning och tänkte krypa i säng nu, kanske läsa lite i en tidning eller något och sen sova. Kan behövas lite sömn med tanke på hur tidigt jag var uppe i morse. Dessutom har de andra bestämt att vi ska träffas för frukost klockan nio i morgon bitti. Hjälp! Skulle inte det här kallas semester? ;)

Hur har er kväll varit ?
Ska sova nu, vi hörs i morgon bitti. Puss!


Har man inget bättre för sig kan man lika
gärna räcka finger åt sig själv i spegeln ;p


Jag överlevde flighten ;)

Hej allihopa!
Flygturen var ganska hemsk, men jag överlevde. Hamnade naturligtvis framför två ungar som satt och sparkade på mitt säte konstant i två och en halv timme .... Åh, ibland hatar jag ungar.
Nu är vi i alla fall framme på hotellet och jag har redan snott åt mig den mest bekväma sängen ;) Har även hunni byta om till en ny topp, kände mig så sunkig efter flygresan, och nu tänkte jag att jag skulle platta håret, det har av någon mystisk anledning blivit helt lockigt i topparna. Typiskt flygplan att förstöra frisyren ... morr.

Mormor, morfar och Ulfs plan är två och en halv timme försenat så de kommer inte förrän vid åtta-tiden. Då blir det nog middag på hotellets restairang på översta våningen med världen utsikt typ ... Toppen för en med höjdskräck som lilla jag ;p

Tror inte det kommer bli så myket er bloggande idag...Det kostar rätt mycket med internet, så det blir nog bara en gång om dagen. Känns som att det blir bäst med kvällarna då när jag har något att säga ;p


Jag på på Kastrup innan vi flöög iväg ;)


Badrummet...det är alltid det första jag kollar in i ett hotellrum.
Och det här är klart godkänt ;)


Moooooi ;)

Nej nu ska jag fixa till mig lite. Vad ska ni göra ikväll?
Vi hörs i morgon om inte tidigare, puss!

Ännu en tidig lördag ;)

Klockan är 08.05 och jag är vaken och dessutom färdigfixad. Helt sjukt.
Snart bär det iväg till Espresso House för en frukost där innan jag drar till Köpenhamn och Kastrup. Usch, usch ... flygrädslan börjar ta i på allvar nu ...
Nej, men det går säkert bra =)

Nu ska jag ta och packa i det sista i väskan ... Jag har alltid sån "tänk om jag glömt något! panik innan jag ska åka. Men nu tror jag snart att allt är med.
Nej nu måste jag kila. Vi hörs senare från flygplatsen tror jag,puss!


Packning...

Nu är jag hemma från min grannar igen. Vi har suttit och planerat nyår ett tag och idéerna blev allt sjukare ju senare det blev...
Hade nog suttit där än om inte jag kommit på att min packning fortfarande inte var klar och jag behövde hem och packa klart. Kommer inte hinna i morgon bitti. Klockan kvart i nio i morgon ska jag möta upp Felicia på busshålplatsen här utanför för en frukost på Espresso House. Det blir fjärde gången den här veckan ;)
Sitter väl förmodligen där och snackar skit till klockan halv elva då det är dags att bege sig till flygplatsen.
Börjar bli riktigt nervös nu. Usch, jag tycker inte alls om att flyga...

Nej, nu ska jag avsluta min packning och sen blir det till att sova i några timmar.
Vi hörs i morgon puss!


Sun kissed body lotion =)



Sun kissed body lotion från Aco

Nu tänkte jag tipsa er om min favorit brun utan sol. Den heter Sun kissed body lotion och kommer från Aco. Man kan köpa den på Apoteket för en ganska billig peng, minns inte exakt hur mycket dock.
Eftersom det är en bodylotion med brun utan sol effekt bygger den upp en lätt solbränna efter hand som man använder den. Fast jag tycker man ser en ganska stor skillnad redan första gången man använt den ...=)
Den är väldigt lätt att få snygg också. Fast det beror väl snarare på hur man använder den än vilekn proudukt man har.
Man slipper också den där, ganska hemska, typiska BUS-lukten...Blää.
Det enda minuset skulle vara att om man hopper över eller glömmer att använda någon dag så börjar den fläckvis att försvinna....Vilket inte är särskilt snyggt. Men så är det nog med alla BUS lotions, så det får man ta ;)

Den här ska absolut med till Barcelona ! =)
Nu ska jag snart hem till mina grannar och käka middag. Sen blir det Idol-tittande för min del. Hoppas Johan åker ut i kväll.
Vem tycker ni ska åka ut?

För övrigt så har jag bestämt mig för att ta med datorn. Eller ja, jag tar med mamma och pappas data eftersom den är lite mindre...Men det betyder att jag kan både blogga och lägga ut bilder från Barcelona så jag kommer hålla eruppdaterade ;)
Kyss på er !


Snö =)

Har precis kommit hem från skolan. Äntligen ledig i fem och en halv dag! Woho !
Dagen har varit ganska bra. Franskaprovet kändes väl ...okej eller nej, lite bättre än bara okej men inte 100%. Jag hoppas verkligen det gick bra.
Så mycket som jag pluggade igår =)
Jaja, jag gjorde mitt bästa och mer kan jag inte göra... ;p
Det gick säkert bra. Men nog tjatat om det nu.

Var som sagt på Espresso House på hålan idag. God, I love Espresso House.
Drack latte som vanligt och deras supergoda kladdkaka. Nyttig lunch ellerhur ? ;p
Nej, men det är alltid lika roligt med Jonny och gänget.  Jag menar med Lisa och Jessicas humor har man aldrig tråkigt =)


Jonnnnnyyy =)<3


Lisa Den söta =)<3


Puss på kaffe och Espresso House =)<3

By the way, så har den första snön kommit till Ängelholm. Eller ah, snö-hagel kan man väl kalla det...
Ser supermysigt ut när man tittar ut genom fönstret in i grannens trädgård där snön faktiskt lyckats hålla sig kvar ;)


Godmorgon fredag !

Äntligen freeedaaaag. Fan vad skönt. Bara en dag kvar sen drar jag till Barcelona. Fast jag börjar bli lite nervös nu... Hatar att flyga....
Men men, det går säker bra ...hoppas jag.

Idag börjar jag med svenska och efter det so. Jag hoppas verkligen resten av gruppen är klara med sina saker de skulle göra...Jaa, hoppas kan man alltid göra.
Efter so:n har jag franskaprov. Det är jag nervös för. Vet inte riktigt varför, komigen jag kan det!
Men jag nöjer mig inte med något annat än mvg så...börjar känna lite prestationsångest här hehe ;p



Nej, nu ska jag käka lite frukost. Inte så mycket, eftersom det blir en lunch på Espresso House med Jonny och gänget på hålan ;)
Pussar!

Klar! =)

Nu har jag pluggat konstant sen jag kom hem från konfan klockan sex. Okej, gjorde en paus mellan klockan åtta och nio för att duscha och sånt, men annars konstant hela kvällen. Nu känns det som att jag kan det och kan jag inte det är det ändå för sent nu.

Så, nu är det bedtime för mig ;)
Min hjärna ska få lite välbehövlig vila ...
Godnattkramar! =)<3

Har en massa franskaplugg att se fram emot ;)

Hello everybody ! =)
Ey...whattup? ;p

Nu är jag hemma från konfan igen. Har även hunnit med att få i mig lite middag. Det blev kyckling med grönsaksås...yummie ;)
Nu ska jag sätta mig ner och verkligen ta tag i den här franskan. Det är det enda jobbiga jag har kvar i skolan sen är jag ui princip ledig (räknar inte bild som jobbig lektion) till torsdag i nästa vecka =)

Dagens outfit:

Jeans från Cheap Monday
Topp från Gina Tricot
Hade även mina bruna stövlar från skopunkten och min oversize väska från Pieces Accesories =)

Nu blir det plugg, puss!


Bigsmiiilee =)

Okej, nu kan jag berätt för er att den lilla drömincidenten i morse inte var ett tecken på hur dagen skulle bli. Det har med andra ord varit en bra dag =)
Jag sa ju att torsdagar var bra.

Dagen började med engelska och franska. Franska blev ganska mycket genomgång till provet i morgon. (Fan skulle ju pluggat nu innan konfan) På musiken sen så övergav jag basen för att säta mig i korridoren och sjunga och spela gitarr med Andreas och Lisa. Så där satt vi och sjöng, Bubbly, When you say nothing at all och I'm yours och rätt vad det var så hade vi fått publik av hela 8a, som har musik efter oss, och Anton, som brukar vara lite överallt ...
Det var skoj =)

Sen på idrotten tyckte jag själv att jag var ganska duktig idag. Det funkade i alla fall. Direk efteråt på so:n diskuterade vi invandrare. Filmen som vi såg igår visade sig handla rätt mycket om rasism, nasism och främlingsfientlighet.
Jag tycker det är kul att diskutera saker så man inte alltid sitter och jobbar i böcker eller papper.
Jag tycker självklart inte att det spelar någon roll vilken hudfärg, kultur eller religion man har och det är för mig helt obegripligt hur man kan tycka något annat.
Människor som människor liksom. Alla har samma rättigheter oavsett var man kommer iifrån eller hur man ser ut.

Nej, nu ska jag slå Alexandra en pling och höra om hon kan hänga med mig till skolan och hämta min cykel innan konfan.
Vi hörs senare, puss!


20 November =)

Shit, i morse när klockan ringde blev jag så jävla förvånad bara.Trodde det var någon som ringde, eftersom jag har samma alarmsignal som ringsignal. Jag menar, jag hade ju för fan precis gått och lagt mig.
Men nej, jag hade drömt att jag gick och la mig. Och precis när jag somnat i drömmen ringde det där alarmet.
Värsta tänkbara sätt att vakna på.
 
Hoppas detta inte är ett tecken för hur resten av dagen kommer bli ...;p

Vad ska ni alla göra idag? Skola också förmodligen ?
Jag ska ju då iväg till skolan alldeles snart och försöka överleve idrotten...Efter skolan måste jag plugga franska i någon timme. Sen, klockan fyra, bär det av till konfan. När jag kommer hem igen blir det ännu mera plugg.
Boooring day. Yes, men jag får min belöning på lördag =)

Shit vad jag längtar till lördag nu. Fatta härligt att bara sätta sig på planet och när jag landar igen befinner jag mig i Barcelona,låååångt bort från allt vad läxor och prov heter.
Det riktigt bubblar i mig när jag tänker på all superbra shopping där!
Ska köpa ett par nya jeans och en nyårsklänning, eller nyårsskor. Beror lite på vad jag hittar ;)

Men nu ska jag äta lite frukost och göra mig i ordning. Hörs sen, puss!

PLUGGKVÄLL ....

Hela kvällen har gått åt till att plugga, plugga och åter plugga. Dötråkigt, men nödvändig ;p
Blev klar med so arbetet för en stund sen så hann med lite franska nu med.Det känns bra att jag i alla fall har gått igenom lite så jag slipper sitta med allt i morgon,kvällen innan provet.

So grejern var inte så himla svår när man väl kom igång. Men det vore bra om resten av gruppen mot förmodan, och missförstå mig inte nu många av oss jobbbar på som fan men sen finns det ju vissa hm...undantag, också är klara med sina uppgifter. Skulle vara bra om vi kunde sätta ihop allt till en text i morgon så det är klart innan jag åker till Barcelona för när jag kommer hem har vi bara en lektion till på oss innan det är dags för redovisning. Min plan var då att vi blir klara med det vi ska säga i morgon och så kan resten av gruppen jobba med bilder, andra detaljer och provfrågor medan jag är borta. Och den där sista lektionen får vi använda till att se till att alla kan allt, inte bara det man själv skrev om, och gå igenom allt.


Såhär ser det ut på mitt skrivbord just nu ;p
Glasögonen där i bakgrunden förstärker bara pluggiseffekten ;)


Snart tänkte jag faktiskt ta och hoppa i säng. I morgon väntar ju en torsdag på mig. Jag gillar torsdag, även fast idrotten stör lite där. Men men, jag säger som Lisa "gilla läget, hakuna matata".
Har först skola sen konfa. Måste också börja fundera på vad som ska tvättas med mera inför lördag då jag drar till L'Espagne ;)
Samedi, je vais aller à Barcelona. Är jag inte duktig? Har dock ingen aning om vad Barcelona är på franska....kanske bara Barcelona? ;p
Whatevaaaah.
Sitter för övrig och lyssnar på Britney Spears. Jag bryr mig om vad folk säger om henne. Jag gillar henne och tycker hon är skitcool.Punkt.

Nu ska jag sova. Vi hörs i morgon bitti.
Puss!


Händelserik dag, i alla fall för mig ;)

Hej alla ni !

Nu sitter jag här i mitt rum och borde skriva på mitt so"uppdrag" till i morgon och 'ven plugga franska. Jag  ska ha mvg p det provet. Det har jag bestämt mig för.
Till so:n i morgon bör jag i alla fall ha börjat på mitt avsnitt inför vår redovisning. Jag ska skriva pm historian bakom den anglikanska kyrkan. Har i alla fall en aning om hur det hela gick till...

Idag har jag varit på stan med mamma och pappa. Vi fikade på Espresso House, mitt andra hem. Sen stack vi till on off för att kolla på en dator till mamma och pappa eftersom jag mer eller mindre targit över denna. Hehe...;p
Nej men, mamma tyckte de behövde en. Det slutade med att de köpte en Mac på Pc Center i Helsingborg.

Dagens outfit:

Jeans som jag köpt i Grekland
Kofta från Serious Sally, köpt på Rut med Flera
Stövlar från Skopunkten

Nej nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna med so:n.
Vi hörs sen, puss!


Godmorgon =)

Ah, onsdag. Onsdagar känns alltid så bra. Man har bara torsdag och fredag kvar sen är det helg liksom. Och dessutom är onsdag en bra dag för mig i skolan med. Börjar med idrott och sen håla en timme, alla klagar på den hålan men jag tycker den är skitbra, så hinner man liksom göra sig i ordning efter idrotten utan att stressa. Efter hålan har vi två timmars slöjd och efter det en och halv timmes matte.
Ganska långa lektioner och visst slöjden stavas s-e-g ibland men det är ändå rätt skönt med en sån dag mitt i veckan.

Idag slipper jag dessutom idrotten och slöjden. Alla åttor ska gå på bio (?) idag klockan halv nio, eller vad det var. Vi ska se en film som hette This is England och efteråt skulle någon snubbe snacka om hur man gjorde film. På nästan so lektion, dvs i morgon, ska vi diskutera den här filmen då.
Naturligtvis handlar filmen om en kille som blir typ mobbad. Tror jag i alla fall.

Men det betyder att jag bara har en lektion idag. Matte.
Får kanske tillbaka mitt matteprov idag. Hoppas det gick bra.

Annars har jag inga speciella planer för dagen. Tror jag ska , eller nej jag vet att jag ska plugga franska efter skolan, men sen lite senare kanske det blir träning med Alexandra.
Hur ser er dag ut idag ?

Nu ska jag gå och fixa till mig lite. Tror jag kör på den osminkade stilen idag och tar bara lite av min puderfoundation. Så det värsta försvinner liksom ...hehe ;p
Puss på er! <3

Godnatt alla ni!

uNu börjar det bli dags att avsluta dagen. Tänkte gå in och ta bort mitt smink och sånt där nu. Och även försöka klura ut vad det är som gör så förbannat ont i mitt öga. Buhu ...
Sen lär jag krypa i säng och, i stället för att sova som jag borde göra, lägga mig och läsa en Fridatidning i en timme eller något.
Typ, hej trött morgondag.

Trots att en massa tid har gått idag i och med frisören och sådär har jag lyckats plugga lite franska och det utan att missa Desperate Housewives.
Känner mig duktig och nu förtjänar mitt ansikte att bli fritt från smink ;)
Godnattpussar på er!

Jusstdet, jag skulle fråga er om en sak. Jag åker ju till Barcelona på lördag och hade planerat att blogga åtminstone en gång om dagen därifrån. Känns roligare med en lite update varje dag än en snabb genomgång av allt när jag kommer hem igen.
Men då är frågan om jag ska ta med min egen dator till Barcelona eller om jag ska "hyra" lite tid med datorn på hotellet.
Det verkar naturligtvis smidigast att ta den på hotellet, men då kan jag inte lägga in bilder och det känns lite tråkigt...
Vad tycker ni?

Home again =)

Nu är jag hemma igen efter dagens äventyr..hehe ;)

Sången gick bra. Sjöng Abba - Lay your love on me. Det var kul. Och så sjöng jag Mamma Mia vilket var ännu roligare. Jag älskar den låten.
Nästa gång ska jag sjunga lite musika. Typ Phantom of the opera, undrar hur det går med alla de där jättehöga tonerna ...;p

Nu tänkte jag att jag sulle plugga lite franska och sen ska jag bege mig hem till Felicia och titta på de desperata hemmafruarna. Ska bli supermysigt, för sen träffar jag nog inte Felicia mer innan jag åker till Barcelona.

Såhär blev mitt hår efter slingorna:

Vad tycks?

Här kommer dagens outfit också:

Jeanskjol från H&M
Tighs från Shock
T-shirt från MQ...tror jag...den är från Zoul i alla fall ;)
Halsband som jag fått i present
Och stövlar som jag köpt på SkoRönne

Hörs senare om jag hinner. Puss!


Lite tid =)

Fan vad skönt med lite tid för mig själv här innan det bär av till sånglektion och frisör och allt vad det är. Fick sluta en halvtimme tidigare på svenskan eftersom jag var klar med allt som skulle göras. Skönt.
Då hann jag hem hit och läsa min favoritbloggar, avslöjar dock inte vilka, men jag är beroende...

Nu ska jag snat iväg och sjunga. Det ska bli kul, alltid lika roligt att sjunga ju ;)
Efter det drar jag inom farfar en sväng eftersom det är för tidigt att ge sig iväg till frisören redan då och jag pallar inte hem emellan. Då måste jag upp för gigantbacken två gånger på en dag och det är mer än vad jag klarar ...
Tror jag käkar något där med eftersom jag inte riktigt hinner det nu.

Jaa, sen blir det frisören. Ska spara ut mitt hår så det blir bara klippning av toppar och nya slingor.
Men ni får se både det och dagens outfit sen ;)
puss!

En bra tisdag =)

Idag har jag bestämt mig för att det ska bli en bra dag. Även fast det är kallt och blött ute, och att vi har en ganska lång dag i skolan. Jag känner på mig att det kommer blir en bra dag ;)

Det är ju tisdag och det betyder sång för mig. Tror pappa kan köra mig dit idag, skönt som fan att slippa cykla i alla dessa backar i ösregn. Efter sången ska jag till frisören och slinga håret ;)
Sen blir det väl lite plugg eller något. Måste verkligen sätta igång med franskan idag. Påminn mig ;p

Vad ska alla ni andra göra idag då?

Nu måste jag äta lite frukost. Vi hörs när jag kommer hem från frisören, puss!
Då får ni dagens outfit också.

Det blev faktiskt en ...okej dag

Dagen blev inte riktigt så hemsk som jag trodde. Även fast skolan var seg. Men jag menar. Jag ska inte klaga. Jag har det rätt bra ändå faktiskt ;) Fast ändå är jag så fruktansvärt trött på skolan nu.
Fast snart är det jullov. Det ska bli himla skönt...Behövr en paus känner jag.

Och på lördag åker jag faktiskt till Barcelona med mamma, pappa, mormor, morfar och min morbror för att fira mormors sjuttioårsdag. ;)
Det ska också bli väldigt kul. Blir lite ledigt från skolan där med. Dessutom har pappa lovat mig ett par nya jeans. LIte shopping livar alltid upp höstmörkret.

Efter skolan idag fick jag peppa upp humöret på Espresso House tillsammans med Alexandra. Deras latte har på något sätt humörshöjande effekter... Märkligt.
Var på biblioteket efter det också och lämnade tillbaka min något försenade bok. Lånade även två nya. Frågade om hjälp att hitta någon bra kärleksbok eftersom den jag läser i skolan (vi har kärlekstema på svenskan) är så fruktansvärt tråkig att jag inte kan tänka mig att skriva en rcension på den. Så jag lånade "En plats de kallar lyckan" i stället. Den verkar mycket bättre.

Nej, nu måste plugga lite mer biologi. Satsar på minst vg i det, i alla fall till våren. Så nu måste det pluggas ;)
Puss!

Måndag

Gud vad jag hatar måndagar. Gud vad jag hatar måndagar. Gud vad jag hatar måndagar!

Jävla skitdag! Har dessutom matteprov idag. Plus att vi har fysik idag vilket jag fattar typ noll av. Och som om det inte vore nog slutar vi med en timme och en kvarts teknik!
Så jävla segt!

Jag kan inte ens bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Har på mig min svarta långärmade tröja som jag köpte i Göteborg (blev tyvär ingen bild på den igår) och ett par blå jeans än så länge. Men jag funderade på päslvästen (fusk) till.
Men det är bara det problemet att jag tycker jag ser ut som en grottbjörn i det.

Åh, var irriterande! Jag hatar måndagar. Ska se om Alexandra vill fika på Espresso House idag. Det är det enda som kan göra denna dagen bättre...

Shopping i Göteborg

Måste hinna gå igenom matten ne gång till så det blir bara en snabbis nu med bilder på det jag köpte i Göteborg igår.


Svart och vit randig tröja från Gina Tricot.
Köpte även en likadan fast grå och svart :D


Köpte denna supermysga kofta på Rut med Flera.
Kommer från Serious Sally ;)


Tights från Shock. =)

Köpte även ett smalt, grått skärp och underkläder ;)
Nej, nu ska jag plugga lite matte igen till provet i morgon.
Hörs, puss!


Hemma hos Jacob =)

Hej alla!

idag blev det ännu en tidig morgon efter en sen lördagskväll. Efter att jag kommit hem från Götborg hämtade jag upp Olivia som varit hemma hos sin mormor som också bor i Ängelholm. Vi åt kinamat och stack och handlade chips. Alltid chips när Olivia är med.
Lite senare dök även Denise upp och gjorde oss sällskap. Vi kollade på min favoritdvd ..Idol 2005. Fast jag saknar Ulle jättemycket när jag ser den. Vi satt och kollade igenom allt extramaterial typ fem gånger och allt Måns sa var lika kul varje gång ;)
Någon gång sent på natten somnade vi och gick upp igen i morse klckan halv nio, för att gå i kyrkan.
Jag fick samla in kollekt och lyckades faktiskt utan att snubbla eller något. Applåder till mig.

Efter kyrkan gick jag och Olivia till Espresso House. Efter tag dök Simon och Hampus också upp. Men de åkte igen lite senare och jag och Olivia fortsatte till Jacob, och nu sitter vi här och gör absolut ingenting. Jag testade nyss att spela lite på Jacobs ostämda gitarr...Hm, lite mer övning från min sida krävs nog.

Nu ska jag kolla när tågen till Helsingborg går. Vi hörs senare. Då ska ni också få se kläderna jag köpte igår i Göteborg. Puss!


Tidig lördag

Just nu frågar jag mig själv...vafan gör jag uppe vid den här tiden en lördag?
Jusstdet, jag ska till Göteborg
.

Ah, precis. Mamma har beställt en lampa från NK så vi ska dit och hämta den idag och självklart gå i stan också. Några vänner till familjen följer också med så det blir säkert roligt.
När jag kommer hem, någon gång tidig kväll sådär, kommer Olivia hit och ska sova här. Jag ska tvinga henne att titta på alla mina Desperate Housewives-boxar. Jag menar hallå,hon tittar inte på Desperate Housewives ? What?
Sen på söndag ska vi gå i kyrkan...
Jaa, så är det om man konfirmerar sig ;)

Igår kväll var Lisa, Maja och Denise här. Mysigt, mysigt. Vi åt pzza, kollade på Idol och slogs i soffan... ellerhur Denise? ;)
Efter Idol kollade vi på Sex And The City the movie. Asså det är helt sjukt vilka kläder de har i den filmen. Jag och Denise fick anfall hela tiden och ville gifta oss, bara för att det var så fina klänningar.
Lisa var inte fullt lika intresserad...hon somnade...;) Och Maja var social med folk på datorn. Asså seriöst nu, det pep och ringde i hennes mobil varenda jävla minut och jag fick ett sms på hela kvällen. jag vill också vara populär! ;)

Nej, nu ska jag snart åka till Göteborg. Vi hörs senare. Lägger in lite bider från gårdagskvällen då, ska bara få Denise, Maja och Lisa att skicka dem till mig ;)
Puss!

Håla =)

Nu sitter jag, Lisa, Jessica, Emma och Maja i mitt rum och väntar på att tiden ska gå. Fast det är rätt skönt med håla faktiskt. Way better than teknik.
Efter hålan har vi bara buld kvar och det är helt okej. Gillade inte bild innan men nu tycker jag det är okej. Vet inte varför...är inte särskilt duktig men ändå.

Men nej, nu tycker mina kära vänner att vi ska gå tillbaka till skolan, jag har väl inget annat val än att haka på.
Vi hörs sen, puss!


Fredag =)

Asså fredagarna är riktigt sköna dagar. I alla fall nu på hösten. Jag menar jag börjar med svenska, sen so och franska. Sen har jag håla i två timmar medan killarna i klassen har teknik. Asså jag hatar teknik.
Sen efter hålan har vi bild, vilket jag faktiskt börjar tycka är rätt så kul.

Fast sen i vår så kommer vi byta med killarna så vi får tekniken på fredagar och de sista lektionen på måndagar. Vilket i och för sig är skönt med tanke på att vi får sluta tidigare på måndagar. Men ändå ... teknik, på en fredag.

I alla fall. Idag ska jag väl inte göra något särskilt, får se vad jag, Lisa och Jessica hittar på på hålan. Kanske att jag sticker hem om och slänger in ett inlägg här.
Men vi får se.

Nu ska jag ta och packa ihop mina grejer.
Ha en jättebra dag.
Puss!

Hemma igen =)

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Har kollat lite på vänner och läst lite franska sen dess.
Skolan idag gick väl bra. Det gick jävligt fort bara tyckte jag. Känns som att vi nyss började ;)
På so:n hade vi ju som sagt kemiprovet, baser, och det gick skitbra. Jag är nöjd i alla fall,

Nu blev det lite stressigt här, ska snart iväg på konfan men jag vill bara berätta om min dag.
Hur har er dag varit idag?

Nu ska jag dra igen. Vi hörs senare.
Puss!


Snart helg...håll ut =)

Nu är det snart helg igen jag har kommit på.Veckorna går faktiskt jävligt snabbt. Jag menar det är redan torsdag...
Men det är skönt. Det betyder två dagar kvar till helgen. Vilket i sin tur betyder bra humör =)

Idag är skolan bra. Jag gillar torsdagar, trots att vi har idrott. Dagen börjar med engelska, fortsätter sen med franska och musik. Efter lunchen har vi idrott och sen slutar vi med so.
Fast eftersom det har gått bort så många kemilektioner för oss den här terminen så måste vi göra kemiprovet, baser, idag på so-lektionen. Men jag pluggade jättemycket igår så nu får det gå som det går.

Utanför för fönstret ser det rätt grått, trist och blött ut. Så jag tänkte jag skulle ta på mig min favvohood från BikBok och luffa runt i den och min älskade halsduk hela dagen.
Nej, nu ska jag sätta upp mitt hår.
Vi hörs sen, efter skolan.
Puss!


Pluggkväll ...

Blev ingen träning ikväll eftersom jag har haft så jävla ont i magen. Fast det känns faktiskt bättre nu. Det är ju bra i alla fall.
Kvällen har gått åt till att plugga. Mest kemi, eftersom jag har prov på baser i morgon. Jag har bestämt mig för att jag ska få ett högre betyg än G i kemi och biologi, i alla fall till våren.
Wish me luck.
Tog dock en paus i pluggandet för att gå ut och gå en runda med Alexandra. Jag har märkt att om man först pluggar, sen tar en paus och gör något helt annat så fastnar det mycket bättre. Så nu tror jag faktikst att jag kan alla dessa kaliumhydroxider och natriumhydroxider och allt vad de heter.
Och har jag precis blivit klar med franskaläxan också.. Jag tycker faktiskt franska är kul, fast jag ju gillar ju alla språk så.
Känns bra att jag är klar med alla läxorna nu i alla fall.
Hur har er kväll varit då?

Nu ska jag gå och ta ett glas julmust och sätta mig och kolla på det där Desperate-avsnittet som jag missade, för nu har det faktiskt laddat klart ;)
Puss!

På väg till fika med Felicia =)

Hej alla !

Kom hem från skolan för en stund sen. Nu ska jag snart ta bussen ner till stan för att ta en fika med Felicia. Men eftersom jag måste spara lite pengar nu så ska vi fika på Johansson's, där ajg har ett presentkort på 100kr sen jag praoade där.
Ska kanske iväg och träna sen men jag vet inte riktigt hur jag gör det med. Jag har haft jätteont i magen i två dagar i sträck nu. Tror det beror på stress. Och nej, det blir naturligtvis inte värre av att träna men det gör bara så jävla ont när jag tränar...
Kanske kan förslå en promenad med Alexandra i stället, det är lite stillsammare ju. Men som sagt, får se hur jag gör.

Skolan idag var helt okej. Jag var faktiskt ganska duktig tyckte jag själv på idrotten. Applåder tack.
Slöjden var väl bra, fast seg som vanligt. Jag och peter satt mest och lekte med hans garnystan. Och Lisa, Jessica och jag hade som vanligt roligt.

Nej, nu ska jag plugga lite kemi till provet i morgon och sen ska jag ta bussen till stan.
Puss!

Dagens outfit:

Jeans från Cheap Monday
T-shirt från MQ
Stövlar från Skopunkten
Halsduk som jag glömt vart jag köpt.

Godmorgon onsdag...

Är det verkligen bara jag som tycker det är mysigt att det är mörkt på morgnarna? Alla klagar över det, men jag tycker det är skitmysigt.
Fast det blåser och ser förjävligt ut ute så egentligen vill jag bara stanna hemma under täcket idag.
Jag känner på mig att det kommer bli en skitdag. Alla dagar där idrott är inblandad är i och för sig skitdagar, men idag känner jag en särskild skitdagsvarning....

Fast jag har bara tre lektioner idag och det ska jag väl kunna stå ut med. Först idrott, sen håla i en timme. Och sen är det slöjd. Jag måste sticka som fan om jag ska hinna något mer denna terminen.
Och efter slöjden är det matte. Slutar klockan två, så vi hörs då i stället.
Lägger ut dagens outfit då också.
Puss!

Ps. Mascaran var skitbra ;)

Godnatt =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig tänkte jag. Eller ja, ska göra mig i ordning nu och sen ska jag följa med mamma till flygplatsen och hämta pappa.
Han har för övrigt köpt en ny mascara till mig. tihi. Trevligt, trevligt.

Nej nu ska jag åka. Godnatt på er. Vi hörs i morgon puss!


Den här skönheten får jag idag.
Har redan haft den guldiga och silvriga, det vill säga. Dags för den svarta;)
Hoppas den är bra ...Återkommer med det i morgon.

Fan, vad jag är grym!

Shit, nu är jag på ett sånt fan vad jag är bra humör. Det har varit en skitbra dag idag.
Jag spikade biologiprovet. Alla rätt.
På engelskan prickade jag också in alla rätt, fast jag inte pluggat. Det ni ;)

Ja sen på so:n började vi med grupparbetena där min grupp jobbar med anglikanska och reformerta kyrkan. Fast vi har fått den svåraste kyrkan att läsa om. Det står nästan ingenting om det i några böcker och knappt på internet heller.
Men jag ser det som en utmaning ;)

Var lite orolig för det här kemiprovet som vi skulle få tillbaka idag. Det kände inte alls bra när jag gjorde det. Men det visade sig att jag fått vg, till och med bara ett poäng från mvg, på det. Känner mig stolt.

Och nu, nu kommer det bästa av allt. På svenskan hade vi samtal en och en med vår lärare. Och då fick jag även reda på vad jag fick för betyg på deckaren. Mvg. Det var jag värd efter all tid jag la ner på den.
Och på läsförståelsetestet hade jag ockås väldigt bra.
Lite kan jag väl få skryta? (a)

Fan vad jag blev glad av det. Fick värsta energin och blev helt peppad på skolan.
Kommer väl hålla i sig till i morgon bitti i bästa fall.

Nej, nu ska jag tömma min papperskorg eftersom mamma tjatar.
Puss!

Tisdag

Tisdag, veckans första skoldag för mig alltså. Kul ? Nej. Står jag ut ? Med tanke på att jag snart ska iväg i nästan en vecka och shoppa i Barcelona,ja.

Idag är det en ganska seg dag. Börjar med biologi. Där jag förmodligen får tillbaka mitt biologiprov, men det kändes bra när jag gjorde det så det går säkert bra.
Sen blir det engelska där vi skulle kunna något, som vi redan har haft oförberett, till idag. Vilket jag ju inte har kunnat plugga på eftersom jag inte var i skolan och kunde ta hem det. Men, med tanke på att jag hade mvg på det oförberett så känner jag ingen större oro över att inte bli godkänd i alla fall.

Sen är det so. Vilket faktiskt till och med ska bli lite småkul. Sa jag just det där?
Vi ska börja med våra grupparbeten antar jag och det ska bli rätt roligt. Tror det kommer bli bra i min grupp i alla fall.

Efter lunchen har jag mitt favoritämne, kemi. Eller kanske inte. Jag är inge bra på kemi. Jag tycker bara det är tråkigt.
Fast vi har bara det i fyrtio minuter, så jag överlever.
Sista lektionen är svenska och då tycker jag faktiskt att jag ska få min deckare, eftersom vi inte fick tillbaka dem i fredags.
Tror det beror på att det finns folk som  fortfarande inte lämnat in. Trots att sista dag var för ca en månad sen. Men hallå, ska jag behöva vänta för att de inte lämnar in i tid. Vi kan väl få våra ändå.

Jaja, efter skolan blir det sång igen. Ska bli skitkul som vanligt. Ska höra med Alexandra om det kanske blir yoga också.
Eller nej förresten, det blir det inte. Jag måste göra matteläxan. Vilket tar ett bra tag om man heter Hannah.
Det får bli träning i morgon i stället.

Nu ska jag snart iväg till skolan.
Vi hörs sen, puss!

Skolan i morgon igen

Hej alla!
Dagen idag har mest bestått av en massa böcker. Har suttit och läst hela dagen. Sovit en del också, fast jag har väldigt svårt att sova på dagen. Vilket väl är ganska bra...

I morgon blir det skola igen. Som jag verkligen inte känner för. Men jag ska bara stå ut i två veckor till sen drar jag till Barcelona. Då är jag borta från skolan från måndag - torsdag, vilket betyder att jag bara har en idrottslektion den veckan. Lycka på hög nivå.
Och när jag kommer hem från Barcelona den 26 är det bara två dagar kvar tills jag och Felicia åker till Väla för att juhandla. Som vi som vanligt gör lördagen innan första advent. Och efter det är det ju praktiskt taget jul.
Jag längtar till jul.

Nu har Simon varit världens snällaste och fixat så att jag kan se Desperate Housewives. Mitt liv är räddat!
Den ska bara ladda klart, vilket tar en evighet men det gör inget;)

Nu ska jag dricka lite julmust.
Puss!

Måndag ...

Stannar hemma från skolan idag, eftersom jag är sjukt sjukt trött och har ont i halsen. Jag är inte dödsjuk men känns inte som att jag kommer ha någon vidare energi till skolan ändå.

Så ja, jag antar att jag kommer tillbringa dagen här i mitt rum med en Gossip Girl och en kopp te. Låter inte sådär jättedumt om du frågar mig.
Tänkte också jag skulle försöka hitta senaste avsnittet av Desperate Housewives någonstans på nätet, eftersom jag missade det i tisdags och även reprisen igår.Klantigt, I know.

Min mysoutfit idag:

Hood från BikBok
Tights från JC
Halsduken minns jag inte vart jag köpt
Linne från MQ

Nej, nu ska jag göra lite te.
Puss!

Dagens outfit


Jeans från Cheap Monday
Hood från BikBok
Stövlar från Skopunkten
Halsduk som jag glömt vart jag köpt
Väska från Pieces Accesories, köpt på Vero Moda



Helsingborg och shopping ;)

Hej alla!
Kom hem från Helsinborg för en stund sen. Hade väldigt roligt. Vi fikade och snackade en massa. Sånt där som jag gillar;)



Här är jag och Olivia =)<3


Nu sitter jag här och läser en tidning och håller på att svälta ihjäl. Fan, vad hungrig jag är. Jag blir allid så sur när jag är hungrig. Jag och mamma ska äta kött, potatisgrattäng och vitlöksbröd tror jag också att det blir. Jag älskar vitlöksbröd.

Jag tycker för övrigt att ni ska gå in och läsa på den här bloggen som tillhör min kompis Denise.
Jag vet att ni vill ;)

Nu tog jag en paus för att äta, så nu är jag inte sur längre. Tihi. Fast det blev inga vitlöksbröd, de var slut. Snyft. Undrar vem som ätit upp de? Kanske lilla jag? (a)

Dagens outfit:

Jeans från Miss Sixty
T-shirt från JC
Skinnjacka från Mango (MNG)
Jag har glömt vart jag köpt halsduken
Guldhalsband som jag ärvt
Väst från Gina Tricot
Väska från Pieces Accesories, köpt på Vero Moda
Skor som jag köpt i Barcelona förra hösten. Minns inte vart dock.

Mamma hämtade mig i Helsingborg idag, så slapp jag slösa en massa pengar på tåget, och på vägen hem körde vi inom Skopunkten. Jag tänkte att jag skulle titta om de hade någon av de som jag såg på hemsidan häromdagen. Det hade de självklart inte. Men, i stället hittade jag ett par som var ännu snyggare. Precis såna jag ville ha.
De får ni se i morgon.
Nu ska jag läsa lite, puss!


Lördag =)

Fan, snart är ju helgen slut ju. Jag vill inte gå i skolan igen...Fan, vad jag längtar till jullovet. Bara fem veckor kvar nu ju...eller något sånt;)

Så, vad ska jag göra idag?
Klockan ett ska jag ta tåget till Helsingborg och träffa Olivia. Och Simon och Susanna ett tag de också. Fick inte sova hos Olivia som det var tänkt eftersom mamma fick för sig att jag skulle vara hemma...
Men jaja, jag fick i alla fall åka dit på dagen.

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Kolla på en film eller något kanske.
Nej, nu ska jag sticka och göra mig i ordning, vi hörs sen.
Puss!

Fredagkväll...

Idol ikväll var ju skitbra! Alla var faktiskt riktigt bra. Ja, alla utom Lars. Jag menar komigen. Stå fasklistrad vid stativet på ett rocktema, så gör man inte bara. Annars var alla bra tyckte jag, men speciellt Alice var amazing. Shit, vad jag gillar den tjejen alltså ;)

Jag har tillbringat kvällen ensam eftersom Lisa fick typ migrän och stannade hemma, stackaren<3
Men Simon och Hampus kom hem till mig efter de hade träffat oss på stan och så målade jag Simons naglar svarta. Ascoolt blev det. Sen vid nio kom det sms från Simon där han frågade om jag inte kunde måla om hans långfingernagel...och jag bara : Nu ?! Och då får jag svart att ja, vi är hos dig snart.
Happ.
Men det var trevligt med lite sällskap. Förutom att Simon rörde till i min lampa som vanligt men man börjar vänja sig vid det här laget...;)

Nu tänkte jag faktiskt lägga mig. Börjar blir trött eftersom jag gick upp klockan sex i morse...
Men vi hörs i morgon bitti. Puss!

Hemma igen ... och snart iväg igen :)

Nu har jag och Jessica kommit hem för en stund sen. Lisa stack hem och skulle byta om eller något, men hennes mamma ville att hon skulle käka hemma så hon kommer tillbaka senare ikväll. Fast hon ville att vi skulle följa med henne ner till stan och kolla på jackor så vi ska snart ner till stan igen. onödigt jag vet, men vad gör man inte för Lisa?

Espresso House var supermysigt. Satt och diskuterade olika kaffesorter, efternamn, killar och snacka allmänt skit. En perfekt fredagseftermiddag alltså.

Men en skum sak, lisa och jag tog rätt många bilder med min kamera när vi fikade men sen försvann alla utom en. Så nu har jag bara en bild kvar. Snyft.
Men den får ni se i alla fall.

Här är jag och Alexandra.
Jag älskar latte och banankaka. Bara så att ni vet.

Nej, nu ska vi dra ner till stan igen. Vi hörs sen,
Pussar på alla söta läsare!


Helg !

Så, nu är surprisen i skolan över...Äntligen. Överraskningen bestod av två innebandylag, några magdansande tjejer, och några fler tjejer som dansade.

Fast något som var lite roligt var att vår rektor, som jag för övrigt känner, visade sitt klassfoto från nian där även min pappa var med. Såg rätt roligt ut när han hade hår för en gångs skull ;)

Dagens outfit:

Klänning från Only
Tights från KappAhl
Skinnjacka från Mango (MNG)
Halsduk som jag har glömt vart jag köpt
Väst från Gina Tricot
Stövlar som jag köpt på SkoRönne


Nu ska jag Frida, Alexandra, Lisa och Jessica ner till Espresso House. Återkommer med bilder och sånt sen.
Puss!

Fredag

Nu är det äntligen fredag. Fast veckan har ändå gått ganska snabbt.
Idag ska jag bara ha en lektion, svenska, och där hoppas jag verkligen att jag får tillbaka min deckare. Jag vill verkligen ha ett bra betyg på den.
Återkommer med hur det gick lite senare ;)

Efter svenskan ska det hända något som ingen vet något om på skolan, för att skolan fyller 30 år. Men det skulle vara klart klockan halv tolv. Och då tror jag att jag hoppar över "Gudfaderns ostsoppa" och sticker till Espresso House i stället.
Jag menar "Gudfaderns ostsoppa" låter rätt skumt

Får se om jag hinner hemom och slänga in ett inlägg innan jag drar ner till stan.

Om inte så hörs vi senare idag.

Puss!


Torsdag kväll =)

Torsdag kväll ... Fan, vad bra det känns att säga det. Snart fredag vilket betyder snart helg. Fredag i morgon betyder även att jag bara har en lektion. Eftersom vår skola fyller 30 år i morgon så ska alla lektioner brytas klockan tio och då ska det bli någon sort suprise. Hm, undrar vad?
Vid halv tolv skulle i alla fall suprisen vara klar och då får vi sluta. Tänkte att jag kanske skulle dra med mig lite trevligt folk ner på Espresso House. Fredagsfika är så mysigt, särskilt när man fått sluta mycket tidigare.

Nu har jag,även idag, varit inne på www.hm.com och hittade några supersöta t-shirts. T-shirts kan man aldrig få för många av. Ett perfekt plagg som funkar till allt.


Den här tycker jag är skitsnygg. Snygg bara till jeans eller något.
Kostar 98 kr.


De här två köper man tydligen ihop för 98 kr. Perfekta basplagg ju.


De här två skönheterna blir dina för 198 kr/st. De är mina favoriter,
eftersom jag älskar tecknade figurer på t-shirts.
Tror jag ska köpa båda två ;)

På tal om något helt annat fick jag en liten chock idag när jag gick in och skulle läsa Lisas blogg. Ni måste nästan läsa det själva här.
 Ni måste läsa det. Hon har skrivit å fint, it made my day.


Lisa, en grym vän och fotograf ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Vi hörs i morgon bitti. Puss!





Snart konfa

Kom hem från skolan för en stunds sen. Nu har jag precis bytt om...vet inte varför. Kände för att prova min nya tights.
Ska snart iväg på konfa, Alexandra kommer typ vid tjugo i och hämtar upp mig.

Idag har varit en bra dag. Engelskan gick bra i morse med glosor och allt. Franskan gick också bra, jag fattar faktiskt det här med genetiv...Vad stolt jag är över mig själv.
Idrotten gick i och för sig mindre bra, vilket den alltid gör men det funkade väl. Hade värsta styrketräning men jag och Hanna, en annan tjej i klassen, skrattade oss igenom de flesta övningarna. Och när vi skulle göra något på en sån tjock matta så brottades typ jag och Jessica i stället.
På so:n började vi snacka om olika religioner inom kristendomen som vi skulle jobba med i grupper. Eftersom jag fick vara med och bestämma grupperna såg jag till att hamna i en bra grupp och vi ska jobba med något som jag har glömt namnet på. Började på A i alla fall och fanns i England.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning lite.
Vi hörs sen. Puss!


Torsdag

Godmorgon alla!
Nu är det torsdag och jag ska snart ge mig iväg till skolan och ha engelska. Har pluggat på glosorna och sånt så det borde gå bra. Efter engelskan har jag franska och musik. Sen är det lunch, idrott och SO.
Ingen jättejobbig dag helt enkelt.

Efter skolan idag ska jag på konfa, vilket ska bli rätt kul. Sen är det snart fredag. Det känns alltid på bra på torsdagar för man vet att snart är det helg.

Dagens outfit:

Jeans från Cheap Monday
Linne från MQ
Skjorta som jag "lånat" ur pappas garderob, ingen aning om var han köpt den dock
Guldhalsband som jag har ärvt
Och världens sötaste strumpor från H&M

Nu ska jag packa ihop mina grejer och dra till Alexandra.
Vi hörs efter skolan, puss!

Kväll =)

Nu sitter jag här och känner mig superfräsch. Jag har duschat, smörjt  in mig med både brun utan sol och min vanliga body lotion (bara för jag inte kan leva utan den doften). Kände mig så jävla blek så jag fick köra lite BUS. Man får ju pigga upp sig lite på vintern. Även om det är snyggt att vara blek också...Det tycker jag faktiskt. Men jag kände inte för det just nu.

Letade även efter stövlar på http://www.skopunkten.com/ och jag hittade faktiskt två par som verkar lovande.

Av någon anledning har bilderna bestämt sig för att krångla just nu. Så jag får länka dem i stället.

Här är stövel nummer ett
Och nummer två ...


Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Jag längtar lite till i morgon. Vet inte riktigt varför men jag gör det.
Jag har en ganska okej dag i skolan i morgon. Förutom den jävla idrotten men men.
Sen är det konfan vilket är rätt kul det med.
Men nu måste jag gå och plugga lite engelska glosor.
Vi hörs i morgon.
Godnatt alla söta läsare ;)


Dagens outfit och dagens shopping

Nu har Felicia gått hem för en stund sen.Tänkte ta en dusch nu och sen börja med läxorna ... eller kanske tvärt om.

I alla fall idag på stan köpte jag ett par vita, lite tjockare tights och underkläder. Mamma var på halvt shoppinghumör.
Tittade även på stövlar. Jag vill ha ett par lite orangebruna låga stövlar men jag hittar inga som inte kostar en förmögenhet någonstans. Irriterande. Får kolla lite på nätet senare kanske.

Det känns så skönt att jag inte har så mycket läxor idag. Jag bara ser framför mig en luugn kväll med en Gossip Girl, en kopp varm choklad och en massa snygga orangebruna stövlar för en billig peng.
Yeah, dream on...

Dagens outfit:

Jeans från Cheap Monday
Stövlar som jag köpt på SkoRönne
T-shirt från Gina Tricot
Skinnjacka som jag köpte i Barcelona, tror det var på MANGO (MNG)
Väst från Gina Tricot
Väska från Pieces Accesories,köpt på Vero Moda

Nu ska jag plugga lite franska och engelska.
Vi hörs sen!


Hemma från skolan

Så, nu är jag hemma från skolan. Riktigt bra dag än så länge. Hann med väldigt mycket på slöjden och började dessutom planera mitt nästa projekt. Ett par tights med ena benet gult och andra rosa. Sen var det faktiskt ätbar mat för en gångs skulls. Kebab och vitlökssås =)

Nu vill mamma att jag ska följa med henne ner till stan. Hm,bäst att följa med. Hon kanske är på shoppinghumör,man vet aldrig ;)
Efter stan ska jag träffa Felicia så vi hörs igen lite senare. Då kommer också dagens outfit, puss!

Onsdag =)

Onsdagar är bra daggar. Det är bara tre dagar kvar till helgen och det är en riktigt chill dag i skolan. Trots att den börjar med idrott.
Jag menar, idrott suger men det håller bara på en timme sen har vi håla i en timme. Så har man för en gångs skull ordentligt med tid att göra sig i ordning. Sen är det slöjd i två timmar. Sitter och stickar och snackar skit med Jessica och Lisa. Efter slöjden är det bara matte kvar. Inte så där jättejobbigt. Hoppas verkligen att de tar in läxorna för jag missade Desperate Housewives för den jävla läxans skull. Och om de inte kollar dem så betyder det att jag missade mitt favoritprogram för ingen nytta. Fast, om de inte tar in dem så behöver jag ju inte få veta hur det gick heller. Det låter rätt lockande...

Jag hittade ett par svarta jeans i min garderob som jag inte använt på nästan ett år. Så de ska jag ha idag.
NI får en dagens otfit senare idag.

Men nu ska jag dra och sminka mig lite. Orkar inte göra det i omklädningsrummet, det är hemskt ljus.
Vi hörs efter skolan, puss!

Inte riktigt den dagen jag förväntade mig

Det här blev inte riktigt den lugna dag jag hade förväntat mig. I morse gick jag upp vid sju och struntade i att sminka mig och sånt. Jag menar tre lektioner och nyhemsloppet.Kändes inte så lönt. I stället använde jag tiden till att plugga lite extra till biologiprovet. Vilket visade sig vara totalt onödigt med tanke på hur lätt det var...

Sen bar det av ut till Råbocka camping för att springa detta jävla lopp. Jag kom levande i mål! Grattis till mig !
När jag kommit i mål var jag överlycklig, jag menar det är ett helt år kvar till nästa gång. Eller jag var överlycklig tills jag insåg att jag skulle vara på sånglektion om en timme. Då slängde jag mig på cykeln och trampade hemåt så fort jag kunde. Jag duschade snabbare än jag någonsin gjort förr och slängde mig på cykeln igen. Och jag kom faktiskt i tid.

Det var väldigt roligt att sjunga som vanligt men eftersom tjejen efter mig var lite sen så drog jag över lite på tiden och slutade tjugo i fyra i stället för halv. Vilket i och för sig var väldigt bra, då fick jag ju sjunga längre. Men eftersom jag bestämt träff med Alexandra på stan klockan kvart i fyra blev det brottom igen.
Så det var bara att slänga sig på cykeln igen.
Sen fick jag äntligen lite avkoppling på Espresso House med min varma choklad. Den var jag värd idag efter all denna stress. Eller vänta lite, jag är ju alltid värd den ...hehe ;)

Nu sitter jag här med min matteläxa och har tråkigt. Matte är konstigt.
Ute hos kaninen har jag inte heller varit och nu har det blivit mörkt...toppen.
Tar det sen när mamma kommer hem.

Nu ska jag fortsätta med matten, puss !

Kläder, min stora kärlek

Jag älskar kläder har jag kommit fram till. Så himla kul med mode och kläder. Trender är ju verkligen inte något man ska följa slaviskt. Man ska självklart ha på sig det man vill och trivs i. Om man har det blir alltid reslutatet bäst.
Men mode ska vara kul. Det är för mig i alla fall till för att inspirera och ge mid idéer.
Så även idag har jag surfat runt lite på min favoritsida www.hm.com och hittat lite snygga saker.
Jag gillar H&M, de har supersnygga saker som man faktiskt kan köpa utan att bli ruinerad. Visst är det kul med lite finare märken också, absolut, men det har inte alltid jag råd med. Väldigt sällan. Aldrig faktiskt. Men vänta bara tills jag blir rik ;)


Visst ser de mysiga ut? Den första ser så himla
varm och skön ut och den andra vet jag skule bli superfin till tights också.
Polokragar är snyggt.


Den här funderar jag på att köpa.
Den skulle bli superfin till min
fuskpälsväst.


Gud, jag har redan börjat längta till nyår. Jag älskar nyår. Det är den absolut bästa dagen på året. Kanske inte så konstig att jag som älskar att klä upp mig även älskar nyår, för det är faktiskt till stor del på grund av alla fina kläder och skor som jag tycker om nyår så mycket.
Så, okej detta är lite pinsamt, redan nu har jag börjat drömma mig bort och titta på potientiella nyårsklänningar. Och nej, jag kommer förmodligen inte köpa någon av dem. Men vadå? Att drömma sig bort för en stund är väl inte olagligt?

Jag hittade några fina på www.topshop.com


Det kan hända att svart är ett lite tråkigt val men svart funkar alltid. Man kan ju kombinera med en färglada detaljer eller som jag tänkte mig, metallic detaljer ;)

Nej, nu börjar jag längta jättemycket till nyår. Räknade ut idag att det är ca. 7 veckor kvar till jullovet. Suck.
Jag börjar nedräkningen redan nu.

Nu måste jag snart gå och lägga mig.
Vi hörs i morgon bitti. PUSS!

Jobbig skoldag och fika på Espresso House

Förlåt för dålig uppdatering idag. Det har varit en väldigt jobbig dag. Massa jobbiga skolämnen och konstiga lärare och ingen täckning.
Mattevikarien var superläskig. Smög omkring ljudlöst och så helt plötsligt bara dök han upp och ville ha svar på något. Mysko kille det där.
Resten av dagen var bara seg och jobbig. Men i morgon ser ur att bli en rätt bra dag om jag bara klarar biologiprovet på morgonen. Sen är det bara Nyhemsloppet och sen är jag ledig för dagen. Skönt som fan.
Så i morgon blir det mer uppdatering, jag lovar.

Direkt efter skolan idag så mötte jag upp Felicia för en fika på Espresso House. Det är det absolut bästa botmedlet mot en dålig dag. Varm choklad med marshmallows och grädde. Ibland får man unna sig ;)

Efter att vi kom hem satte sig Felicia ett tag vid datorn och jag begravde mig i mina biologiböcker. Känns som att jag kommer lära mig det här till i morgon ganska lätt.
Wish me luck, så hörs vi lite senare.
Puss!


Här är jag med mina anteckingar ;)

Måndag

Nu ska jag snart bege mig till skolan och ha matte. Snark och gäsp. Boring.
Varför måste man börja så förbannat tidigt? Jag menar kvart över åtta, låt mig sova.

Anyway. Dagen börjar som sagt med matte i en timme och tjugo minuter. Vi har dessutom vikarie. Fortsätter sen med franska fem minuter efter. Vilket säkert blir kul med tanke på att jag inte har gjort klart planeringen vi skulle vara klar med till idag. Jag glömde den i skåpet...Yäyä.
Sen äntligen lite paus. Fysik, jag fattar noll. Idrott, helvetet på jorden.
Sen yippie, teknik! Jag som älskar teknik ....eller kanske inte.

Men det var någon som sa att det är Nyhemsloppet i morgon. Vilket innebär att hela skolan springer en runda i skogen. Vilket också brukar innebära att vi får sluta efter det. Hm, jag får kolla upp det där.

Nej, nu ska jag nog ta lite mascara och släpa mig iväg till Alexandra.
Vi hörs efter skolan, puss!


Skolan i morgon ...

Tänkte jag skulle gå och lägga mig snart, om en halvtimme eller något. Vill helst vara utvilad i morgon i skolan. Allt blir så mycket lättare då.
 Känner inte alla för skolan i morgon. Det är bara så ...trist. Jag läntar verkligen till jag går ut nian. Gymnasiet verkar så mycket bättre än högstadiet. Då har man ju i alla fall fått välja lite själv.
Bara 19 månader kvar räknade jag ut idag. Stick it out, stick it out.

Lite roligt ska det faktiskt bli i morgon ändå. Jag har hittat ett par stövlar/kängor med snörning som jag köpte i Barcelona förra hösten. Så de tänkte jag använda i morgon. Alltid lite roligare men nya saker.
Det piggar ju upp lite i höstrusket i alla fall ;)

Nu tänkte jag gå och göra en kopp te och sen krypa i säng med en bra bok. Höstkänsla eller vad?
Men hösten är rätt mysig eller vad tycker ni?
Fast här där jag bor bör man kanske numera kalla det för vinter. I alla fall på morgnarna.


Jag saknar mitt hår. Jag vill att det ska vara långt igen. Det är så mycket
mindre jobb med långt hår.
Finns det inte något knep för att få håret att växa snabbare?
Om någon vet, let me knoooow ;)

Nu är det time to sleep, vi hörs i morgon bitti.
PUSS!

Hemma från Väla

Hej allihop!
Nu har jag och Felicia precis kommit hem från Väla. Hittade inte en enda snygg oversizeväska. Så den jag har får duga. Den är faktiskt rätt bra ;)

I stället köpte jag ett läppglans på H&M. Det är blekrosa och perfekt till vardags. Kostade 24,50 vilket är exakt 1,50 mer än vad en bussresa hem eller till Väla kostar. Det är sjukt dyrt att åka buss.

Här kommer lite bilder från idag:

Felicia i bilen, vi fick skjuts dit med mamma som skulle in till jobbet =)


Jag på en bänk ;)


Felicia köpte lila mysbyxor på Only


Dagens outfit:

Jens som jag köpt i Grekland
Stövlar från SkoRönne
T-shirt från JC
Guldhalsband som jag har ärvt
Väska från Pieces Accesories, köpt på Vero Moda
Och väskan är inte så stor som den ser ut på bilden, jag har liksom tryckt ner min kappa i den så den ser gigantisk ut.
Men ganska stor är den ;)

Nu ska jag och Felicia gå och göra något annat
Vi hörs sen, puss!

Godmorgon söndag

Godmorgon alla söta läsare ;)
Vad ska ni hitta på idag?

Jag har precis blivit klar och ska snart bege mig till Väla med Felicia. Ska bli sköj ;) Har inte träffat henne på jäääättelänge.
Ska se om jag kan hitta en oljefri ansiktskräm och se kanske be pappa köpa den på jobbet till mig ...hehe.
Ska också kolla väskor om jag kan hitta någon oversize.
Jusstdet, vill ni veta något fantastiskt? Jag kom på att jag har faktiskt en väska som jag köpte förra hösten som är oversize. Inte riktigt så stor som jag vill ha men den duger...
Så nu är jag glad.
Tror jag ska använda min kappa idag också...det har blitivt väldigt mycket skinnjacka den senaste tiden. Skinnjacka och pälsväst (fusk of course).  Men man måste variera sig lite och kappan funkar ju alltid.

Nej, nu ska jag dra och inreda väskan.
Vi hörs senare idag, puss!

Bootcut

Nu tänkte jag slå ett slag för bootcutjeansen. Folk, i alla fall här där jag bor, verkar vara rädda för bootcuten efter att det för ett par år sen bara var stuprör som gällde.
Men komigen det var flera år sen. Bootcuten är tillbaka för att stanna. Det är minst lika snyggt som stuprör och eftersom det just nu är flera olika modeller som är aktuella så kan vi väl variera oss lite, i stället för att köra stenhårt på de gamla stuprören. Inte för att det är något fel på dem men liiiiiite uttjatat vid det här laget.

Här kommer några supersnygga bootuctjeans som jag hittat på www.urbanoutfitters.com och www.hm.com


www.urbanoutfitters.com


www.hm.com

Snygga ellerhur?

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa lite Gossip Girl. Älskar de böckerna.
Godnatt på er.

Näst sista lovdagen ...

Hej allihop!
Börjar kännas lite trist nu när det är sista lovdagen och allt. Jag orkar inte med skolan i flera veckor nu innan det är jullov. Det enda positiva jag kan komma på är att uteidrottens tid är förbi för alltid. Nåja, till efter påsk i alla fall.

Nu har jag letat runt på internet på sidor som www.bagsandfashion.com och www.only.com och hittat några riktigt snygga väskor. Men de är inte sådär gigantiskt stora som jag vill ha egentligen men de får väl duga om jag inte hittar något annat. Ska till Väla med Felicia i morgon så kollar där med om jag kan hitta något bra.
Sen ska jag ju till Barcelona i mitten på november och där lär jag ju hitta något men grejen är att jag helst vill ha väskan innan Barcelona. Faktum är att jag vill ha väskan nu.

www.bagsandfashion.com hittade jag dessa skönheter:


549 kr


429kr


499kr


559kr

Snygga och relativt stora allihop men inte riktigt sådär stora som jag vill ha. Å andra sidan är jag lite sugen på en vit väska...

www.only.com hittade jag en väska som verkar lovande. Ska gå in på OnlyVäla och se hur stor den egentligen är i morgon.
Tyvär går det inte att ladda upp en bild här av någon anledning men jag länkar den här

Nu ska jag gå och hämta Ben & Jerry's i frysen och dricka lite julmust som mamma köpt hem. I löööv julmust!
Puss på er!
Och så glömmer ni inte säga vad ni tycker om väskorna ;)

Lördag =)

Nu har precis Nicolina tagit tåget hem. Hade väldigt mysigt igår. Först gjorde vi egen pizza efter att ha sprungit runt i hela affären och letat efter färdig pizzadeg. För vi orkade inte göra med en sån mix...
Den blev faktiskt riktigt god pizzan, över förväntan ;)
Sen kollade vi på Idol. Jag tycker alla var rätt bra igår. Utom Lars. Jag gillar inte honom. Han vill ju inte ens vara med i idol varför ta den platsen från någon annan då ?
Men bortsett från honom tyckte jag alla gjorde bra ifrån sig. Ja till och med, och detta är inte lätt att säga, till och med Johan var helt okej.

Men nu lämnar vi Idol.
Högst upp min önskelista just nu står en oversize väska. Och då snackar vi gigantisk.
Tror jag ska kolla rundor lite på nätet och så lägger jag upp lite bilder ikväll så får ni säga vad ni tycker?
Det låter väl som en bra idé, ellerhur?

Nu tänkte jag att jag skulle spela The Sims ett tag, det var längesen jag gjorde det. Och sen blir det väskjakt.
Vi hörs senare, Puss!

RSS 2.0